Monday, August 2, 2010

Age Is An Issue of Mind Over Matter. If You Don't Mind, It Doesn't Matter!

Today I turn 30! Dah 3 series dah weh!

Walaupun saham bakal jatuh dengan mengaku secara terbuka tentang umur ni, takpelahhhh daku pasrahhh.

Rasa baru semalam je main getah ngan kawan-kawan. Baru lepas abis SPM dan baru lepas amek degree. Tiba2 eh eh ehhh umur dah masuk 30... Haih kejapnya masa berlalu... Tak lama lagi insyaAllah ada husband n tunggu anak2 pulak main getah, amek spm and degree plak lepas tu... :))

Apa2pun, aku happyyyyyyyyyyy sangat malam ni sebab dapat dua makhluk kiut ini dari incik sayang! Sayang berganda-ganda-gandaaa (♥‿♥)



Mau tak teruja banget??

Incik sayang kasi dua sbb ada promotion kalo beli dua. Kalo beli satu, harga x jauh dari beli dua.

Time beli ni, adik2 kat kedai tu lagi eksaited daripada aku yang tertahan-tahan senyum sbb baru lepas drama sebabak merajuk ngn incik sayang sblm tu. Jadi muke aku time tu antara merajuk dan sengih kembang idong pe sume, maka jadilaa muke tersipu2 di situ ngeh ngehhh.

Adik2 tu, sambil panjat tangga sambil senyum ke telinga time nk amek beruang aku yg display nunnn di atas rak tu! Sampai dah setel bayar pon diorang senyum ke telinga macam dorang plak yg dapat bruang tu hahaha!



Rockstar tengah menjinjing teddy bear yang disumbat lam plastik kat tangan.
How I wish they don't have bags big enough for the bears!
That way incik sayang will appear cuter holding them in his arms!
Keh keh keh!

Untuk birthday kali ni, doakan aku dapat mengejar impian menjadi slimmmm before kawen ye! Tengah tunggu herbalife aku sampai niii, around this week. Kot2 ada antara doa korang dimakbulkan Allah, gumbiranyaaa aku!

Have a grrrrrreat weekdays ahead beautiful people! ♥ ♥ ♥



Jaga diri & stay pretty!

xoxo,

17 comments:

@ty_farEd said...

hepi besday ..!!! ape ade pade umor kan...yeah.... :) so..keep smile key... n wish u... yang terbaik daLam hidup yang akan u dapat..insyaallah...aminnnnnnnn... :)

Meey@ said...

heppy birthday!!moga dilimpahkan rezeki yg luas dan termakbul cita-cita u.amin..=)

rose said...

hepi besday!!!moga perjalan kehidupan berjalan lancar..moga segala yg diharapkan termakbul..amin..

ala..tak nampak pun umo 30 2..kita semua akn maintain comel sampai tua..heee~ =)

Mia-Ina said...

hepi besday sya..ups, mia ingat selama ni kte same age....mia 28 tahun.adoi, xpe ek..x panggil kak sya...:-) selesa sikit.

semoga pnjng umur murah rezeki ye...

Anonymous said...

sya : hepi besday..May God bless u n u'r family always...
ai pun masih dlm mood besday (29 july)...tp xdpt teddy bear pun...(sedih2...huhuhu) dulu my X penah janji nak kasi something, tp janji tinggal janji coz lum ape2 dah kata xde jodoh..pastu ai dpt tau 2-3 ari sebelum besday ai tu dia dah bertunang..adeh...hadiah besday paling bermakna wpun kitaorg break tak sampai lagi sebulan...huhuhuhu....hanya DIA yg tahu n terima dgn redha qada n qada' dariNYA....skrip dah tertulis, pengarahnya Nun Di Atas Sana.....~achik~

sk said...

happy biRthday girlfriday!

besarnya teddy bear.... :)

Nora a.k.a Aira said...

hepi besday !! bestnya dapat teddy bear !!

gadis jumaat said...

aty, meeya, rose, mia, achik, sk & nora.... thanx a bunch for the wish! aminnnn atas segala doa...

mia, kite ingat mia sama umo ngan kite.. hahaha tak kisah pon nak panggil kak sya ke tak.. :P

achik... awat sampai jadi lagu tu? T_T sampai tahap dah bertunang tu ishk2. ai doakan Allah hadiahkan lelaki yg jauh lebih macho, baik n sayang achik nanti... achik leo jugak laa kan? happy belated birthday to u too! ♥

b said...

tolong jaga anak-anak kita yang berbulu kerinting & dark blonde itu sehingga berjaya ke menara gading & menjadi beruang2 yang berguna. ehem...

gadis jumaat said...

huhuhu musti punya... demi darlinggam tersayeng! fon orang tertinggal kat umah arini, wuuuu.

b said...

lah.. patut la calling tak dapek... tiket slash tu ada harapan orang nak ambik... tengah tunggu confirmation.

Anonymous said...

sya :aminnn....tq... sbb dah takdir, tu jadi lagu tu...huhuhuhu...redha je la, ada hikmah disebalik sume ni.Allah xkan bagi sesuatu ujian tu kalau DIA tau kita tak mampu nak hadapinya...so, lalui ujianNYA dgn tenang n sabar..(pujuk diri sendiri nih...sob..sob...) xpe la,lgpun dia dah dpt yg terbaik dari ai...ai doakan dia bahagia.....

erkkk!!!...kita berkongsi bintang yg sama eekk...the X pun sama gak..aiseyyhhhh.....~achik~

hamlet said...

saje je tunggu ko reply dorg2 yg lain supaya ko tak bundle kan reply aku ngan org len.

Happy birthday Sya!
yeah it doesnt matter because it's the reality. No turning back. Only forward or 'stop'. lol

Semoga perjalanan kawin ko ni diberkati dan dipermudah. Niat yang baik ntuk benda yang baik insyaAlla direstui.

Maasalamah!

gadis jumaat said...

alahai achik, ngan leo jugak ke! ex ai leo jugak, bab kepala memang ngam tapi sesungguhnye leo ngan leo mmg panassss, takleh go. thank god dah putus ngan dia pon. achik sure dapat yg lagi bes dari dia one day nanti!

alahai emy, gelak aku baca ayat ko. nak aku jawab khasss untuk ko ek? hehe ok aku buat karangan :P time kasseyyy for the wish! doalaa banyak2 lagi untuk aku ek :D

ilalliqa'!

Anonymous said...

sya : teman tp mesra...maybe masa tu dia takde sape2 nak luahkan perasaan bila dpt tau X dia dah tunang...so, ai la jadi "tempat persinggahan"...tp tu la, konon anggap kwn sampai mati, but dia tak kotakan ape yg dia ckp tu...wallahualam...now dia dah bahagia, mesti la lupa kat kita kan?..huhuhuhu...xpe...~achik~

Mimis said...

Ehh.. kita sama umur laaa :)

gadis jumaat said...

hee hee ye ek 3 series jugak? dah rasa tua kannn T_T