Tuesday, July 6, 2010

Retail Therapy.

I feel the need to shop till I drop today.
Bitter heart, bitter heart... :(
When I shop, the world gets better, and the world is better. Exactly, Miss Bloomwood.
Jadi marilah kita beramai-ramai pergi Jusco AU2 lepas abis keje ni.




Jaga diri & stay pretty!

xoxo,

7 comments:

cik puan fara said...

hi miss bloomwood :p
hurm, seriously, retail therapy is the BEST!

. i . n . a . z . said...

tolong makankan wendy's for me kat jusco yeh.

gadis jumaat said...

Mmg the best dan lagi bess kalo duit berkepuk sentiasaaa :D

ikoko said...

alermak.. ajak ina ke.. ina kat batu pahat ni.. best nye pi shopping. nak jugak!!!

(dengan rasa happy, nak terus pi mandi dan bersiap keluar dengan mak pi shopping)

huhu.. akak, serious terpengaruh ina ni. huhu

gadis jumaat said...

hahaha inaz, u biasa gi au2 kalo datang kl eh?? foodcourt teruk giler kat situ... fastfood mabeless.

wooo i can smell another shopaholic in the house! kat batu pahat ada tempat bes ke? keh keh keh.

ikoko said...

aah.. tak kisah tempat best ke tak, janji bleh jalan2, berangan2 sambil window shopping, sambil beli sehelai dua.. kat kedai buku pun ina bleh lama2 tau. sangat heaven! huhu

batupahat takde apa sgt lah kak. tu je lah BP MALL .. tak menang kaki gaks nak jalan dari satu kedai satu kedai..

ina attack yang bawah RM20 je nak beli baju2 basahan.. huhuhu.. so memang ada price camtu..

yang RM6 - untuk 2 helai baju sexy pun ada..

yang RM9 untuk sehelai baju sexy pun ada..

pergh. best!

nak ke? bleh org belikan, jadikan hadiah kahwin. weeeeee!!!!

-sangat suka TQ tag akak tu... nak nak nak!!! save kan untuk ina dan hubby 1 !!!!!

gadis jumaat said...

hahaaa kumengerti... hatta pasaraya tunas manja kat umahku pon ai bleh jalan dari aisle ke aisle ngan penuh selo-nya untuk cek barang ape yang baru. thee hee hee. janji dapat jalan! :D

ok ina, nak baju seksi limablas ye! nanti akak reservekan TQ tag tu yg special punye, bleh wat bookmark gitu huhu. tapi printing inkjet biasa jeee.