Wednesday, May 26, 2010

Kasut Gojesnyier!!

These are my kind of shoes! I want x80juta!



Agak2 bleh DIY tak ni?? Haha cuba jgn tak cuba... :P


Jaga diri & stay pretty!

7 comments:

ZARA said...

wah... canteknya... i love the first one!!! boleh kot diy tapi jahit bukan tampal sebab takut tgh jalan terjatuh pulak... hehehe

Anonymous said...

hai dear...mrszetty here...
i've seen diz kind of shoe at charles & keith pass few months while hunting my wedding shoe..price really affordable..hope diz might help u...gudluck dear..

girlfriday said...

hai zara, a'ah kan, x nmpk cam dia tampal, nampak cam jahit.. haha haru giler kalo jalan terjatuh!

hey hey hey mrszetty, serious? tapi few months ago, sure dah habis kot? i'll go cekidaut nantii... tq!

harzharun said...

hi dear....thanx 4 leaving the komen at my page!..
ermmm, kasut tu cam leh DIY la...i DIY my wedding shoe..plg senang je, bli plain shoe, letak kerongsang...kalo u punya ni, ble wat gak ni...yg pnting, masa & rajin..

girlfriday said...

haha ai slalu bace blog u, tapi tak tinggal komen :D letak kerongsang tu ramai dah b2b buat, i nak unik giler, cewahh. ok, akan pastikan diri rajin n ada masa... tq!

iedayah said...

dear..rjinnye u..if i,xtau r sempat siap ke x if diy kad sekreatif 2

girlfriday said...

iedayah, ai tadeklaa nak wat kad sekompleks ittew, simple2 dah janji cunggg :P