Tuesday, May 18, 2010

Pinwheels! Like like like!

I sooooo really want to DIY this! I had sooo many ideas in mind to spice up my own little wedding, bercampo2 konsep chinese english everything tapi tak kisahhh janji gua sukaa! It's my wedding after all!



Nak buat as vip favors ke, hiasan umah ke ape ekkkk.

Oh! Dan nak citer pasal my ex-man who turned into a Hulk!
Nanti aku balik umah carik gambar lama dia dulu, baru update!




Jaga diri & stay pretty!

4 comments:

bitsANDpieces said...

okay. nak diy jugak. i think all the kids mesti suka (plus org tua):P

girlfriday said...

haha let's diy! nanti citerlaa kat blogg :P

Anonymous said...

Letak kt atas meja untuk dekorasi,skali ngan bunga..sweet jer... tak pn, buat jadi bunga mangga... tapi kecik2 laaa.. kn sweeettt...

-Miss Chomel-

girlfriday said...

ya btol.... bunga manggar ai laikk :P