Tuesday, May 18, 2010

Shocked! :O

Smalam sebelum tido, tibe-tibe teringat nak gugel nama ex zaman moda-moda dulu when I was 18!

Look what I've found!


Mr Selangor 2009 - Azral Mezan Abdul Razak
(hambek kauuu letak nama penuh, biar dia google :P)


Terus tak jadik mengantukkk! Patutlaa selama ni aku gugel nama dia, tak pernah ada info apa2, tak layan tenet ke beliau nih, I was thinking. Rupanya bizi membina badan all these years muahaha!

Tapi tu laa aku tak pasti btol ke dia. Dah 12 tahun since I last met him, pastu bentuk muka bumi pon suda lain, jadi ngan muka2 pon suda brubah. Tapi nama dia bleh kata unik gak tu kan? Siap nama bapak sekali sama... Tsk2. Jadi sangat kecil kemungkinan aku tersalah orang kan...

Ada youtube lagi, tapi gambar tak clear sooo tidak membantu --> http://www.youtube.com/watch?v=cs6fBXxRIi8 Tapi, tengok cara jalan cam sama je! Hihii.

Azral ni antara ex yang meninggalkan bekas di hatiku laa kirenya. Aku time tu kat kdu, dia kat utm jalan semarak amek mechi. Aktif main tenis dulu. Dia menyewa ngan kawan2 dia kat AU4 Keramat time tu. Pastu bile aku fly, siap call dia ni dari oversea gune syiling beruncang2 lagi dulu. Suke pos lukisan macam-macam untuk dia, dia kata aku pandai lukis. Siap paksa diri layan lagu Butterfingers sbb dia suke Butterfingers. Start belajar pakai baju lengan pendek baby-t dan baju ketat2 sbb dia cakap dia suke tengok, padahal aku pakai tudung Malam2 dia suke main gitar lagu Another You - Cromok, Teachers' Pet - Warisan Wanita Terakhir dan macam2 lagi lagu untuk aku, sungguh masyukkk.

Ini Azral yang aku kenal dulu, susah giler nak bandingkan righttt?


Apa2pun aku baru nampak hikmahnye putus chenta ngan dia dulu... Speaking about how much people can change! Sungguh takleh imejin cemana berboiprenkan lelaki berbadan ketak kaler gold... Sungguh!




Jaga diri & stay pretty!

13 comments:

hamlet said...

walauweh

girlfriday said...

brape lama angkat besi nak dapat badan camni aaa emy? :|

MY said...

woahhhh... speechles.. yup.. ader hikmah di sebalik kejadian..

girlfriday said...

hihii penin, penin...

hamlet said...

3 tahun. tapi bukan setakat angkat je. makan supplement ngan tak makan makanan biasa pun ye jgk

girlfriday said...

uhh 3 tahun je... haa tau2 yg protein shake tu ehh.

hamlet said...

3 tahun je? ikutkan kalo nk dpt shape, setahun pun da cukup.
tapi disebabkan nk dpt mantap, 0% fat, bentuk kaw kaw, adelah lebey kurang 3 tahun. itupun size dia kecit je ni. kalo ikutkan yg len, ade lagi beso

azral said...

hehe ni tuan yang punyer badan da
next year project mr msia sabah here i come

azral said...

dapat blog nie pun terkejut gak cos my student told me da bila nak kawin

girlfriday said...

Omaigod!! Lagi skali yu buat ai terkezzut time br nak tido haha! Btol ke ni azral? Password pls? Haha memain.. Soooo dh kawen ke blm ni?

girlfriday said...

Eh btw jgn marah psl entri ni aa.. (tau takut..) Tak ter-imejin pon anda akan smpi blog ni T_T

azral said...

alhamdllh dah anak sorg dah lovely princess bile kawin yer next year i compete dtg ler ok .wich u berbahgia sampai bile2 yer kim slm kat future hubby

girlfriday said...

:)) wishing u the best in your life too... nk dtg tengok tapi sabah jauh sangat bah... kalo ada competition kat kl bagitau laa. i kawen 10.10.10 ni hehe, datanglaaa, bkn selalu bodybuilder datang time umah orang kawen hehe :P tadek facebook ke azral?