Wednesday, May 19, 2010

Yeppa The Lanterns Are Here!

Tadi pegi pikap paper lanterns yg aku order dari paperlanternstore.com aritu, kat Poslaju depot.

Sronokkkk! *melompat bintang!*


Aku order lanterns kaler fuchsia & pink, size 16" ngan 12". Nak yang 8" gak tapi tadek stock la pulakkkk... Ni aku bukak 4 ketui lanterns untok tatapan geng blog sekalian alam.


Order kat sana dengan penuh prasannye, konon sbb sini mahal dan tak banyak choice. Sana ada macam2 saiz ngan kaler. Tapi ended up, murah singgit je daripada harga lanterns yg dijual kat local blog satu ni, bile campo2 shipping n handling cost, bahahaha! Takpe, at least murah sikit pun jadilaaa... *tepok2 diri sendiri* T_T

Tak sabar nak menghias umah nanti! Pastu kalo ter-baik hati, lepas majlis, bleh bagi kakak2 n abang2 aku sorang satu ke dua ke, tanda time kasih. Itupun kalau tengah baik hati laa..  Hohohoho!




Jaga diri & stay pretty!

4 comments:

MY said...

salam..

xper2.. yang penting puas hati.. dah beli jgn dikenang yg x jadi dibeli.. eh? hahaha.. btw sgt cantik.. another idea though besides pomander ball n birdcage.. amik ilham yer letak kt my blog nnt..

girlfriday said...

salam MY, silelah. pomander ball tak larat nak buat banyak2 haha. kalo beli laaaagilaa tak larat :P

hamlet said...

yeppa, yarriba, yaribba, andre, andre...

schakeyra said...

ni, currency dye rm ker dolar