Tuesday, May 4, 2010

Googling For DIY Lanterns Lighting

Banyak nak apdet ni, tapi seperti biasa, keadaan sekeliling tidak membenarkan.

Smalam, dalam kesedihan, dah TER-overspent kat ikea beli macam2 huuuuuu. Dan wedding bajetku pun berlalu bersama angin lalu~~~

Takpe, yg dah berlalu biarkan berlalu. *tepok bahu sendiri* Lagipun banyak yg dibeli tu khas untuk wedding aku jugak nanti. Dan secara otomatik, bilik pengantin aku akan DIY je nanti walaupun initial plan adalah nak amek pakej hiasan bilik tido sekali ngan pelamin. Sukati je tukar plan muhahaha. Maklumlaa wedding sendiri :D

I really really want lanterns for my wedding. LOADS of them. Jadik aku ngah in the midst of looking for the best priced lanterns on the net, ngan tengah carik DIY tutorials untuk wat lighting dia, preferably yg gune LED takyah pakai wire.

Just to update u on my current doings!

Wish me luck!

And oh! Harini Day 1 sesi pendietan ngan satu produk yg telah berkesan kat kakak2 ku. Nanti aku cite!





Jaga diri & stay pretty!

5 comments:

mrs. aLeya said...

mai singgah blog kite ade tips persediaan perkahwinan


http://aleyaeternity.blogspot.com/2010/05/budget-checklist-perkahwinantips-kahwin.html

http://aleyaeternity.blogspot.com/2010/04/tips-tips-persediaan-perkahwinan.html

http://aleyaeternity.blogspot.com/

girlfriday said...

baiklah.

beautique said...

hi bride to be..
salam perkenalan =)

anyway, if u'r looking for a classy n elegant doorgifts for ur event, pls feel free to drop by at our blog.. =)

http://beaucraft-ku.blogspot.com

hamlet said...

hi bride to be. kalau nak bace blog saya. sila lawati www.hp.com.my/support

kekeke

girlfriday said...

wahahha giler laaa emy... tu laa blog aku jadik tempat iklan plak skang T_T