Friday, April 30, 2010

Mari Design Kad Kawen, Mari!

Terjumpe ni tadi time nak carik tempat printing kad kawen; sukenyee!! Unik bangettt! :))))

Btw, sape tau tempat printing kad kawen design sendiri yg murah dan bes? Nak murah dan bes ajeeee...


Aku dah siapkan design kad kawen aku kat kertas.
Skarang tengah tunggu incik sayang transfer design tu ke photoshop/illustrator miahahha.
Let him do the tough part :P


Ini teaser kad kawen belah aku!
Teka, apekah objek yg berspek-mata dan tidak berspek mata ittew?
Sapa teka dengan betul, dia dapat hadiah misteri... Jengjengjeng.
...iaitu kad kawen ini! Muhahahaha.
Eh tapi kad kawen ni limited edition tauuuu jgn tak tauuu. Aku nak print 300 je ni (kot).

Haritu bakal Abah pergi Beijing lagi dan belikan macam-macammm untuk aku.
Gelang cincin rantai jade mutiara pendek kata lengkaplahh sepersalinan... :))
Bile aku test cincin, muat2 je. Aku cakap, "Terenye Abah beli cincin ngam2 je untuk saya."
Tau dia jawab ape?
"Alaa... Anak abah... Mestilaa abah tau..." :") Muhahaha.
Pastu bile aku cakap, "Timekasih bah, susah2 je belikan sumer benda."
Dia jawab, "Bukan untuk orang lain, untuk anak abah jugak..."
Alahai specialnye layan aku... Macam dialog drama swasta pon ada dah aku rasa huahua.

Pastu aritu dia tolong arrangekan untuk kitorang punye kursus kawen. So dia anta sms untuk aku ngan incik sayang, dia tulis, "Untuk anakanda DD and Sya*****..." Hihi 'anakanda'... Malllu ah!

Pastu dia fwdkan sms yg dia hantar untuk ustaz yg uruskan kursus kawen tu, dia cakap blablabla pastu diakhiri dengan, "Ustaz, diskaun ye." HAHAHAHA sejibikkkkkk cam Ija!!! Kursus kawen pon nak gakk try mintak diskaun haha. Ija pon camtu, apa2 pun musti mintak diskaun hatta gi kedai mamak beli milo pon keke. Tapi secara lawak-lawak laa. Bakal Abah aku ngan Ija ekceli share the same birthday, 17 June, sama2 Gemini :))

Kesimpulannye, adakah aku akan ngam ngan bakal pak mentua sebagaimana aku ngam ngan ija selama ni? Aaaaaaminnnnn...

Okay! This wiken is gonna be sooo exciting I can do star-jumping (lompat bintang muhahaha) the whole day! Balik keje harini nak dinnerdate ngan incik sayang kat TGI Friday. Dan esokkk pagi usai Subuh, incik sayang ikut aku balik Kuantan yeayyy! Perjalanan ku tidak sunyi lagi! (kalau bising pun kerna kucing bisinggg ngrrr).

See you next week!


Jaga diri & stay pretty!

5 comments:

cik puan fara said...

alaaa bestnye pak mentua andaa..
jeleshhh :(

girlfriday said...

bestnya bermusim ye cik puan fara :D ada lebih kat sini, kurang kat sini, biasalahhh :)

Zerra said...

bleh x u ajar cmne nk design kad kahwen tu?
ato u yg designkan utk i, yg murah n best..nk murah ajeeeee..hehehehe

gadis jumaat said...

Nak ajar tu susahlaa, kalo u rajin, silelah belajar dengan orang yang terer photoshop/illustrator... Sonang baitu..:D

Kalau nak suruh ai designkan, bgtau bajet, then senang ai adjustkan. Pastu u pegi hantar printing kat kedai2 murah, konpem jimat! :))

All U Can Print said...

thanks for the link.
nak print, boleh print with us. we print custom gak (digital) depends on your quantity..