Tuesday, April 13, 2010

How To Look Busy At Work

Buat muke ketat time ngadap laptop.

Huuuuu. Dah dekat seminggu since last week ni aku idle sbb tadek keje mashuk. Tak larat buat muke ketat dah. Tengok internet pon tak kaver2 sangat dah sbb boss pon tau blom ada keje yang leh di assign untuk aku lagi.

Tak suke tengok MUKE PEKAT MELAYU pakai skirt singkat atas lutut! Nampak tak sesuaiiii sangat ok. Macam, something is wrong somewhere, aku pon tatau nak point kat ape. Aku rasa sbb tak suke tgk lutut dorang kot (-__-"). Tetibe cakap pasal ni sbb alkisahnye tadi aku browse satu shopblog, baju2 sumer diperagakan oleh 3 owners yang prasan hot kot, sume pakai singkat. Menanahhh mata gua tengok!

Tengokkkk betapa aku takde keje, sempat complain pasal skirt orang T_T.

Hati skang ngah meronta nak balik Kuantan sangat. Mak aku tak brape sihat, mungkin tak teruk tapi aku risau. Dahlah dia tanye akak aku bile aku balik? Duit tak berapa nak ada ni sebab dah banyak spend kat Sabah haritu. Huuuu harap ada rezeki terpijak je la. Nak balik. Takut sangat nak menghadapi kehilangan lagiiiiiiiii. Tak sukeeeee!

Jadi marilah kite beredar pegi mengular jap. Boring gak kalo tadek keje ni ek.




Jaga diri & stay pretty!

3 comments:

hamlet said...

baru ngko tauuu. aku ni yang tiap saban bz bile takde call, yang sampai taktau nk surf ape bende. ape kate ko wat homework lagi pasal perkahwinan dan selepas berkahwin...

girlfriday said...

hahaha aku ingat ko bz manjangggg. mmg mau wat homework pasal perkahwinan, tapi kangg colleagues jeling plakkk, susah T_T

emy said...

buat je. ape nak risau colleague jeling. mmg nak kawin kene buat kot benda2 tu. lgpun sooner or later dorg tau jgk ko kawin nanti. cuma jgnlah search pasal malam pertama, kedua, ketiga tu jelas2. nanti baru org jeling. kekekek. naik juling pun boleee