Friday, June 4, 2010

Kehilangan Lagi.

Kucen, yang paling aku sayang, yang aku panggil nama dia Sayang, dah tak balik umah since 3 hari lepas.

 Dah penah publish gambar ni dulu, tapi publish lagi kerna ni gambar feveret of 'em all.

Wuuu sedeynye... Sedey sangat sbb kucen tu paling manja, paling tak banyak songeh, paling baik, n paling rapat ngan aku. Almost tetiap malam musti tido ngan aku. Kalo panggil, "Sayaannggggg....", dia akan respond gak walau cemana pon. Aritu aku panggil dia time ngah tido, perut dia gerak2 sebagai tanda dia jawab tapi ngantuk sangat sampai tak kuar suara T_T Huhuuuu. Pastu aku panggil lagi sekali, dia terus lompat turun dari kusi pastu jalan terhoyong hayang lagi sbb baru terjage dari tido, terus pegi kat aku. Huuuuuu. Sedeynya... Napelaaa yg tu yg ilang :(

Percubaan menyusu secara hentam keromo oleh anak2 kucen aku sbb tak tau kucen jantan tadek susu T_T

Baru amek gambar ni sehari sebelum dia ilang :((

Aksi tido yang wat aku rasa nak gigit dalam kegeraman.

How could I not cry?? You're such an adorable little thing :'( 

Huuuuu.

Nak wat ape pon cam tarak mood je. Rasa kehilangan sangat tadek dia.

Sorry tak sempat apdet lagi pasal anything yang aku janji nak apdet ye.

Dalam mood berkabung. Harap dia just sesat n dia baliklaa umah ni sebelum aku balik KL ari isnin/selasa nanti... :((



Jaga diri & stay pretty!

2 comments:

hamlet said...

aduh.
adorable sungguh sayang ko ni.
mmg la terasa je ni.
ko ade buat tak pusing tiang yg macam aku ajar dulu?

semoga kucing ko ni balik ke pangkal jalan akhir nya.
semoga dia selamat ye.
update lah bila da call wak tu.

girlfriday said...

huuu emy... pusing tiang kat kuantan tak buat laa, sbb ishk dia tak kuar umah biasanye T_T dah call wak, nanti aku apdet. tq...