Monday, March 29, 2010

Pelaminku, Pelaminmu Jua.

Aku baru import segala entries dari blog lama, pastu dah update label untuk sumer entries aku.
Gigih kannnn

Aku nak tunjuk gambar kakak kepada member kepada kakak aku (fuhhh!) - kakak Kak Nor punye pelamin, yg dia wat sejibikkk cam mini pelamin aku time engage aritu. Kak Nor suda berkenan time dia tengok gambar engagement aku aritu, jadi dia pon mau pinjam semuanye untuk wedding kakak dia.



Haha sejibik! Sile compare ngan pelamin aku lam entri ni.

Oh sampai skang aku tak tunjuk2 lagi versi PELAMIN2 TAK JADI sebelum finally came up ngan pelamin ni kan? Perasan bizi sungguhhh.

Smalam incik sayang dah tolong setelkan sticker kat kete aku. Berpeluhhhhhh bliau pasang sticker lam terik matahari rembang tu, which was a big mistake sbnrnye! Haha. "Nanti Siti citer lain kali ye?" <-- Prasan takkk iklan Siti ngan Nas Terjah tuuu

Yeee.... Kite citer lain kali ye! :P

2 comments:

Mia-Ina said...

cantiknya. nice la...mcm nk tgk gmbr real ur majlis yg ada tu

girlfriday said...

tengkiu mia, gambar tu ada lam link ni. :)