Wednesday, March 17, 2010

Happy 6th Anniversary Darlinggam!

Wieww! 6 tahun yang agak berliku n I'm still loving it!

Skang dah ada date tunang 19 Disember, dan akan ada date kawen 10 Oktober insyaAllah, jadik mungkin tarikh berkapel ni bakal dilupakan.

Jadi while we still have it, let's celebrate!

Semoga ada jodoh untuk kite sampai akhir hayat sayang...

Pk2 ape untuk dinner balik keje karang. Yang penting nak ada ciskek!

Guess what I'm getting him?? (Incik Sayang dah tau pon T_T) Haha tak seprais langsung. Sesungguhnye Leo tak reti nak simpan lama2 berita yg menerujakan, dan tak reti nak seprais2 nih. Taraaa!


Electronic Rock Guitar Shirt! Sumpah supercoollllll! Siap bleh goreng okkkk. Pastu dia ada magnetic pick, so bleh lekatkan kat mini amp kat pinggang kite time tak gune. Sukeee! Banyakkk lagi benda2 koool gilerrr. Cuma leceh sbb thinkgeek ni dia tak wat shipping ke Msia...

 

Aku dah pk ni nak mintak dia hantar ke Saudi kat abang aku, then abang aku post laa kat aku. Panjang plakk cite jadinye. Dalam dok pk2 tu, tetibe ija bagitau dia ada bace ada satu company yg specialize wat shipping dari US ke Msia and Spore, VSHUB. Nanti aku cekidaut dulu baru decide. Harap dapatlah! Tapi takmo berharap sangat trr trr.

Memule incik sayang macam rasa membazir beli benda ni, baik aku spend utk beli hantaran utk dia kannn. Itu yg aku plan nak convert mende ni jadi hantaran tapi hahaha nanti kene marah ngan orang2 tua plakk. So incik sayang cakap, "Takpe, yayang beli untuk yayang. Kalo b nak try, b try kat yayang laa." HAHAHAHA. Ailaikitmoreee!

Tapi pastu dia plakkk yg macam teruja nak ada benda ni. Okkk fineeee. Kite beli dua lah walaupun gua taktau main gitar!

Yay yay yay yay. Nanti kalo dah berjaye dapat, I'll update!

2 comments:

. i . n . a . z . said...

Waaaaahhhh. Sangat menarik occay. Nak jugak. Berapa juta rupiah kah hargenye

girlfriday said...

30 juta rupiah usd daaaaa. shipping lam 70 hengget msia hoho. mari rapek2 mari!