Monday, May 30, 2011

Kasut Impian Tak Kesampaian!!

Kchingg!!! Shoe Giveaway tuuuuuu!!! :O I mean who can resist pretty, pretty shoes?? Dibuat khasss mengikut bentuk kaki gedabak anda plak tu! Amagadd... Amagaddd! :O

CLICK SINI untuk terus sampai ke entri blog tuan punye contest!
CLICK SINI untuk shopping kat blog kasut2 gojes!
Kasut bleh made to measure plak tu!
Look + comfort, what else would women want? :O
 
Details of the contest yaw:

Cara penyertaan :

1. Ceritakan kepada kami kasut impian anda di blog ataupun di facebook.
- Anda boleh melakar(sketch) sendiri kasut impian anda.
- Anda boleh mencari kasut impian anda dengan cara men'google'.

2. Ceritakan mengapa anda memilih kasut impian tersebut?

3. Anda perlu link blog Absolutelygorgeous By Amy di blog anda.
(jika tiada blog, anda boleh membuat Notes di Facebook)

4. Anda perlu menjadi sebahagian daripada kami iaitu perlulah LIKE di Absolutelygorgeous By Amy fan page.

4. Email kepada kami link entri atau Notes tersebut ke absolutelygorgeousbyamy@gmail.com

Syarat-syarat penyertaan :

1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia.
2. Penyertaan bermula pada 14 Mei 2011 sehingga 15 Jun 2011.
3. Keputusan akan diumumkan melalui Facebook, dan juga email.


Okay ini first contest yang aku join.. Diulangi FIRST! Seploh markah dah di situ sbb mencemar duli! Keskes... Sebelum ni tak pernah interested pon nak join any contest. Before kawen dulu takdenye sempat nak join any contest sebab perasan bizi, nasib baik cik Amy cakap untuk hari raya pon boleh... Yak yak yakkkk! (^_^)

Perasaan saya adalah sangat teruja n tengah dub-dab sambil taip entri ni sebab terlalu excited nak join n at the same time curious nak tau darjah kegojezan kasut yang cik Amy nak kasik kat pemenang nanti... It's not just any shoes you can find in retail stores! It's absolutely gorgeous custom made shoes wei! (>_<)

Ada sejibik kasut impian yang aku gugel dulu-duluuuu time before kawen, yang aku nakkk sangat for my wedding, tapi hasrat tak kecapaian. Nak beli konpem tak mampu, bajet dulu nak DIY je tapi gilokapo nak DIY semuo? Pelamin pon dah diy... Kasut tak larat nak diy dahhhh...

Bukan kasut idaman sebenar.
Ni kasut sanding aku haritu daa...

DIY setakat 'ikat' subang dekat kasut je laa.. Keh keh.
Ada aku cite dalam entri: Ain't Jimmy Choo's.

So inilah kasut impian cun melecun torsobut... Yang ni pon aku penah cite dalam entri ni. Drumroll please!!!!

GOJES BEBENOR KANNNN!!! :O

Cun kan! Cun tahap rasa nak melompat2 kan... Ngahhha... Aku suke gilerrr kasut ni sebab mmg truly unique, my love at first sight, dan takkan jumpe sesenang je tetengah jalan. Takdelaa adegan tersorok2 kasut bawah kaki seluar bile jumpe kasut yang sama tetengah jalan kannn.. :D

Tapi of course kasut ni belum perfect lagi ni.. Kasut impian aku haruslah dalam bentuk peep toe wedges dengan hiasan kat atas dia macam dalam gambar di atas tu. Yang penting keselesaan, so tak perlu terlalu tinggi, paling-paling 2.5 inci cukuplah sabariah... Kalau tinggi sangat jadi khazanah dalam walking shoe closet bersama2 kasut2 yang lain ni jugaklah nampaknye...

Penampakan sosok kasut2 yang jarang digunakan kat belakang boot kete gwe...

Okay, moral of the story, saya mau menang kasut gojes tersebut!! Saya yakin cik Amy bleh buat kasut secantek kasut idaman saya tu!

Trima kasseyyyy!



p/s: Cik Amy, kasut saya saiz 7/8 tau! Mallu ah! :D


Jaga diri & stay pretty!

xoxo,

4 comments:

absolutelygorgeous said...

thanks dear for joining the contest. woooww... tantek lah kasut dia. =)

gadis jumaat said...

my pleasure amy... tantekkk n out of reach.. :D

Reen Tart Nenas said...

kemas je bonet keta tu :)

gadis jumaat said...

Haha cam tau tauuu je reen.. incik sayang pon cakap, "hah, baru nampak kemas!" hahaaa mmg kemas sbb nak amek gmbr masuk contest je.. hohohooo :D