Thursday, September 30, 2010

Off Mere Chest.

Stress oiii! Gaji yang patut masuk 26 hb haritu blom masuk lagi, ni dah 30hb! Ngaummmm!

Kalo esok tak masuk konpem mencekik jari lagilaa gua. Nasib baik incik sayang ada untuk meneruskan kesinambungan hidup ini *malu*. Ini final weekend before the wedding, time ni laa patut beli semua barang pelamin - kain satin, lampu etcs. Pastu nak balik kuantan. Abis apelaaa motif balik kuantan kalo tak dapat siapkan pelamin?? Warffff. Takpe2 bonda ada T_T

This time mulelaa rindu kompeni lama yang gaji masuk sentiasa on time, siap masuk awal pon ada...

Hari isnin baru ni ada headhunter from XXX company call tapi aku tak picked up. Aku tak apply pon, tapi maybe dia search dalam Jobstreet le kot. Ataupun aku pernah mintak ngan kompeni dia suatu ketika dulu ke, pastu baru skarang ada vacancy ke.

Pastu dia anta email mintak aku call semula sebab dia tengah mencarik programmer. Sampai arini aku lom return call sbb malas giler nak lompat kompeni lagi... Tapi dalam keadaan begini, aku terus pk, why not! Entah better opportunity, entah better pay, who knows kalo tak try kan?

So gimana? Patutkah aku call kompeni tu? Berdebarrrrr nak gi intebiu lagi ni wehhh.

Arini Rinssuzana plak call utk fitting baju nikah. So aku terus masuk website dia nak tengok opening hours, skali nampak dorang letak gambar behind one of the scenes dalam Legenda Budak Setan yang buat kat Rinssuzana, cayalah!

Jadi esok, haruslah aku amek halfday untuk pegi fitting, lepas tu bleh terus chalosss kuantan.

Oh, stat Isnin depan kena pergi project Maxis jugak... T_T Bos tiada belas kasihan terhadap orang yang nak kahwin ini.

Sekian terima kasih.



Jaga diri & stay pretty!

xoxo,

6 comments:

Cik Puan Fara said...

10 hari lg yu..
good luck~!!!!!!

Anonymous said...

bahg akaun boikot anda kot!..hahahaha...dub..dab..dub..dab...10 ari lagi..new life with incik sayang...hehehe..ape2 pun semoga sume berjalan dgn lancar yer...
pssttt....the x anda dah jemput ker? ahaksss...~achik~

gadis jumaat said...

Trr trrr 10 hari. Tengkiu yu!

Achik, hahaha first time dpt soalan begitu.. Entahla, bliau x tau kot ai dh nk kawen. Jgn jadi cam harian metro arini, ex datang bersilat serang ngan helmet bakal hasben yg tgh nak akad nikah. Huahuaa.

Mia-Ina said...

sedar x sedar 10 hari lg..penuh debaran tu sya..mia lak menghitung hari-hari ni ke 11.10.2010..my besday..ehehe

masmOna said...

chaiyok sya!!

sekejap je lagi wedding u nih. mas pulak yg tak sabar wink wink! insyaAllah will come to ur day bebeh. but tak dapat nk heret En Tunang sekali *sad T_T* dia ada majlis ngan KSU kat Pekan..

Suzie Sueweeets said...

Uuuuuuuuuu.. Cik Gadis Jumaat.. I love your DIY projects lah! Semangat camnilah yang patut ada dalam setiap B2B!!! Saspek laaa