Friday, September 24, 2010

554 Of 'Em!

Ngam2 sampai Kuantan hari Rabu lepas lepas, ai mean Rabu before raye haritu (:D), dua kotak yang berisi kad kawen pon sampaiii...

Syahadan maka kotak itu pun gwe bukak..


First impression gwe - "Alamak apsal gelap???" Seriously kalo tengok kat screen laptop, dia cerah sikit daripada kad yg aku dapat tu... Huks. Frust sedikit laa. Tapi pastu pk2, alah stakat masalah donia tu apalah sangat. Bukan masalah kebuluran ke ape, kataku memujuk hati yg terluka. Okke la tu! Macam kata saidah si kakak siti (-_-").

Incik sayang cakap, memang akan jadik camtu. Tapi kalau gune Mac, insyaAllah kaler yg keluar tu sejibik2 cam yg kite nampak kat skrin. Tapi tu laa mati2 aku ingat, tujuan gune format CMYK tu untuk overcome masalah camni laa... Rupenye tidak!

Tapi yelah... Aku pasrah. At least setel satu hal.

Yang mengubat hati tu, sebab Seri Kreatif punyelaa bermurah hati bagi punyelaa banyak kad lebih.. Bile dia inform aku dia ada bagi kad lebih, aku pun gigih pegi kira semua kad, ingatkan dalam 5 keping lebih, atau paling banyak 20 ke. Rupenye sampai 54 keping! 54 keping tuan-tuan!!! (Eh, ke normal nih?) Jadi terlebih banyak plak kad aku jadi 554 keping, initial plan nak print 300 je..

Okehhh, just a short one for the day. Banyak nak cite lagi tapi tak sompek. Malam ni atau sok pagi 'berlari' balik Kuantan lagi untuk setelkan mana patut. Tinggal minggu depan je wiken terakhir before jadik rumet incik sayang! Yabedabedoo! Malam ni baru kelam-kalibut nak carik cincin kawen ngan incik sayang. Double yabedabedooooo! *lompat bintang*



Jaga diri & stay pretty!

xoxo,

11 comments:

Nora Aira said...

Sya, dont forget sent to me..i'm waiting ! =) hik3 (tak malo2) :p

p/s : sya boleh je link. it's private for a while. suatu hari ia akan open juga. thanks for support dear. btw kalo teringat baush k. mesti teringat u. hik3 :P tengs

hamlet said...

Sya, en bruang ckp macam tu sbb MAC adalah calibration color terbaik~~.

Tak review balik ngan printer aritu ke? atopun dia pun pakai PC biasa?

anyway, best lah anda nak kawin dah. hihihih

Mia-Ina said...

cantiknya kad kahwen sya...yei yei ada org dh nk jd isteri....

masmOna said...

Sya, noting wrong pun with the colour. cantik sahaja di mata i huhu =) jgn lupa pos tau hik *ini bukan bodek tau :P*

Anonymous said...

ok je ngk kaler tu...xpe la sya,kdg2 ape yg kita nak tu x semestinya sume dapat kan?..ok..jgn lupa ai nak 1 yer....hehehehe (huh, tak malo tul mcik nih...hahahaha)~achik~

rose said...

sangat cantik tau kad u 2..xde krg pe pn..comel2 g2..hehe..x sabo nk tgg kad u smpi umah..haha..=P

harzharun said...

dah x lama dah....i wish u all the best!

iedayah said...

wa..byk btul lbhn kad yg die bg dear..gud luck 4 ur big day..

gadis jumaat said...

sori geng, lambat reply! agak kelam-kalibut rasanya kehidupan sekarang! :D

nora: dah dapat kad ke belummmm? haha bleh plakkk teringat bausch k teringat ai.. :P

emy: ai si... review maksudnye test print ke? tak pon.. sayang ink! hahaaa. anda lagi bes dah dapat bebiiiii!

mia: yeay yeay nanti turn anda plak! :P

mas: ala kad tu kalo tengok kat skrin laptop lain daripada physical sebenar beliau kan mas... huhu T_T

achik: ai tak kisah sangat pon, saje whining! :P

rose: tengkiu tengkiu tengkiu... kad ai baru nak pos ni... kalo tak sempat sampai pon datang je laa kawen ai nanti yek!

harzharun: tengkiu so mucho!

iedayah: tengkiu babe! tu laa, pemurah btol dia :P

Iera Ramali said...

hai there..i cari shoutbox tapi tak jumpa tapi gatal jugak nak tinggalkan jejak.hehe..u kawin 10.10.2010 ek. Wa...tarikh keramat tu..semoga selamat semuanya...wish u all the best.

gadis jumaat said...

Iya.. 101010 tarikh keramat tu.. Thanks 4 d wish! Ai dh lama buang shoutbox.. Hehe. B2b jgk kn? Wish u all d best jugak!