Wednesday, September 1, 2010

Cuak Mode Switched On!

Risaunyeeee pasal pelaminnnn!! Warffff!! Tetibe rasa tak cukup fuluss nak kaver segala outstanding ni, aku sudah peninnnn! Segala-galanya rasa macam tidak cukup. Last2 wedding aku jadi masjlis nikah simple je karang ni huuuu!

Yang jadi pening sbb roadtax pon dah nak expire ujung bulan niiii *nangesssss*. Tu saje dalam 2k kot ngeeee!

Ada yang aku bertukang sendiri buat panel pelamin ni kanggg *terbayang diri sendiri tengah gergaji plywood kat umah tu dengan gagah* ooh! gigihnya guaa!

Ooh, on the bright side, cuti aku rupanya banyak balance lagi... in total 11 hari. Aku ingat 2 hari je! :D Jadi takdelaa antara majlis aku ngan majlis incik sayang nanti yang ber-gap seminggu tu, aku terpaksa balik keje sebab tak cukup cuti kotttt.. :))


Yeah yeah yeah yeah *joget lambak!*


Ok, jom lepak kat surau jap, kot2 ada rezeki turun dari langitttt. Huks.





Jaga diri & stay pretty!

xoxo,

 

7 comments:

Reen Tart Nenas said...

insyallah ada duit terpijak :)

Nora a.k.a Aira said...

same with me, road tax pun nak mati dah. duit oh duit.

Mia-Ina said...

same with me...nanti lg 3 minggu sblm nikah, kena byr road tax...lani byk kena listkan belanjawan agar persediaan berjln lancar wp simple

kay kamal said...

lol u ni very expressive la..takpe2.. survey lagi. sure ade yg kne budget

gadis jumaat said...

reen: aminnnn :D

nora: oi duit oi! datanglaa cepat! :P

mia: ramai yang road tax nak expire ni!

kay: ai nak diy je ni :P

Anonymous said...

sha : anda jgn penin2, insyaallah ada la jln penyelesaiannyer nnti...~achik~

gadis jumaat said...

achik, tengkiuuu! :D