Saturday, September 18, 2010

Quickie

You know I fear that I'll be forgotten, so here's a quick update!

1. Jerawat tiba-tiba rancak tumbuh kat muka sejak terlebih rajin jaga muke ni. Haihhh. Jaga salah, tak jaga laaaaagi salah.

2. Tengah pening kepala design deco bilik pengantin stok masuk2 bilik je terus bisa menggoncang iman di dada incik sayang nanti. Bahahaaaaaa.

3. Tengah tak sabar tunggu abang aku siapkan panel pelamin nanti! Plywood baru sampai petang tadi. Kena selalu ingatkan diri to keep it simple n sweet je, tak payah mengade nak bercita-cita tinggi nak pelamin canggih2, nanti jadi buruk baru tau. Masa dah suntuk nihhh.

4. Masih cuti raya. Tak bestnyaaaaaaa balik keje lepas cuti lama ngeee!

Skian sari berita penting, a quick one as promised.

Lain tawun apdet lagi!




Jaga diri & stay pretty!

xoxo,

9 comments:

Mia-Ina said...

mia pun sama sya tgh berusaha apa yg termmpu utk persiapan kahwin

Nora a.k.a Aira said...

wow mesti menggoda iman di dada en husband bilik tu nanti. hehe :P

gud luck preparation. selamat hari raya ye =)

Yanie said...

boleh ke nak jadi part of your big day ni? hehehehe...

chenta said...

aihh meskipon kuantan mungkin boleh saje aku nak redah dari putrajaya ni kannn..tapi tarikh tu jugakklaa aku nak bertunang bebb hahaha..:P takpelah,aku doakan semua sukses n lancar je okehh..

btw, minum air suam BANYAK BANYAK ok. bergelen gelen pon xpe.insyaallahhh..nanti naek seri muka kau tuu..

gadis jumaat said...

mia, bersama-samalah kiteee... :P

huhu thanx nora! masey takde progress bilik pengantinku ittew...

yanie, of course can! marilah anta address anda to my email, orang kuantan jugak keee...

chenta, ko memang... saje pilih date yang sama :P fuh air suam kalau minum rasa nak muntah laaa. air tak sejuk tahan lagi.. :D

Anonymous said...

sya n the gang...salam aidilfitri, maaf zahir & batin...
sya : jerawat tu saje je tumbuh coz dengki ngan anda...hahahha...eh, anda tak jemput ai ke kenduri anda tuh...hahahaha(gurau je tau)...~achik~

ElyaElmo said...

dear...elya pun jerawat tumbuh macam cendawan tumbuh ditepi tasik(betol ke perumpamaan ini??)...stresssssssss hu3

gadis jumaat said...

achik, terang2 ai jemput kat side section belah kanan blog ai ni.. :P slamat hari raye achik!

elya, hahaha ada ke cendawan di tepi tasik? T_T smoga segala jerawat ilang before ari besar nanti yeah!

.: an :. said...

gudluck dear!
kite exchnge link ea=D