Tuesday, October 26, 2010

Happiness on Busy Feet.

Orang lain pon kawen jugak... Tapi aku yang terlebih prasan bizi! Hahaaa.

Sori, lama tak berapdet... Fuh fuh fuhhhh tiop abuk. Seriously aku dalam mode catching up with the momentum of being a great great wife to a husband! Letihhh! Letih jadi wife orang hokeyyy, tak caye jadiklaa bini orang sepam. Baru kao tawuu...

Lately langsung takde bukak laptop dah bile balik umah. Broadband pon aku dah disconnectkan, sbb heavy giler internet usage aku kat iphone, yelaa dah almost stiap masa check facebook, dalam toilet luar toilet dalam lrt kat dapo blablaaaa. Jadi malas dah nak bukak notebook, tengok kat tepon je sumer, soooo that broadband had to go.

Mmg berbeza giler life time single n time dah kawen. Dahlah kat keje skang memang bizi, balik2 berkejar masak, ngemas ape sume. Penat cemana pon, kena tunggu kerja setel baru bleh tido ngan aman. Dan! Masalah susah nak tido aku dah beransur ilang... Tadek dahhhh berjage sampai 3, 4 pagi kerna insomnia. Skang dalam kol 12 dah pengsan, penattttt the whole day!

Ape lagi eh, aku nak apdet ketot-ketot je ni sbb opis kat sini sangat takde privacy nak apdet belog secara bes. Aku taip laju2 je ni, just nak bagitau aku masih di sini!


Ramai yang tanye pasal lanterns aku aritu kat email, tapi aku tak ter-jawab lagi. Harap maaflah ye, aku jawab kat blog je. Aku ingat malas nak sewakan sebab leceh, lanterns tu kalo berkasar sket ngan bliau, cepat je koyakkkk... Jadi aku nak jual je. Aku ada dalam 40 lanterns, aku plan nak jual dalam 20 je, lebih aku nak bagi family/kawan. Cik andam aku aritu pon dah tanye harga, aku blom decide...

Okeh, itu je... Di kesempatan ini (skemanyeeee ayattt!) aku kepilkan seketul gambar prasan hensem beta n hubby time majlis bertandang kat umah incik sayang aritu... See u later alligatorrrsss!!


p/s: i love u :P incik sayang kate, tiara tu buat aku nampak macam watak lam fairytale, sleeping beauty kalo tak silap dia cakap. hihihiiii gua mmg suke tido... *maloo!* tapi kalo korang kawen, silelaa carik tiara camtu, ekceli dia lawa sbb dia bukan tiara, dia crown kan? kesimpulannye mmg rasa macam raja laa that day! nyam2!



Jaga diri & stay pretty!

xoxo,

14 comments:

Khumaera Ismail said...

baru kawen ea?? slmt peranten baru :)

erin said...

hoooo...kaler pepel idaman hati gue..cantek gileeeee sya. itu kaler nk kawen nanti..:)

rose said...

cantik!!!ske2..

sila jgn bz lg..sy nk tgk gambar kamu la..lame tau tgg..

Anonymous said...

PUAN sya...ahaksss....~achik~

anaztasias einz said...

need more piccas dear hahahah !

Mia-Ina said...

menanti ari demi ari nk dgr cite sya slps kahwin...ha, nsb update gak ye..

gadis jumaat said...

khumaera: yezz baru kawen, n thank u!

erin: hahaa pepel mmg slalu kaler pilihan skang, erin pon nak karer pepel gelap camni ke?

rose: huhuuu tunggu ke? ke tunggu?? huhuhuuu... ok nanti ai apdet lagi. tunggu incik sayangku transfer gambar lagi ekceli ni.. :)

achik: yess cik achik.. hek hekk :P

nora: sile bertafakur dulu yeah.. tengah tunggu beribu gambar bersaiz 18megapixel ditransfer.. T_T

mia: huhuuuu teruk kann, dah kawen jadi malas ngadap blog dahh... huhu... mia pon dah dekat nih! trrr!

hamlet said...

dah kawin memang la tak bukak notebook lagi. Dah bukak benda lain plak la Sya.

gadis jumaat said...

T_T iyaaa bukak peti ais, carik lauk nak masak.. :P

masmOna said...

oh finally u're back hun! heheheh :P *ceh, saje nak mengatakan betapa lamanya u bz tak hapdate blog heheh*

Oh gorjes. u look purple. hik. cantek! =)

Btw, u nak jual 20 jeh? i baru ingat nak beli 20 jugak. boleh tak? boleh tak? hihihi. kalau nak bagi i beli separuh pun takpe. sian kat org lain, tak dapat nk beli nnt..

Anonymous said...

harap2 aku tergulong dlm senarai 'kwn' yg ko nk bagi lantern itew.. *sambil wat muke kesian..pelizzzzzzzzz..*

- shEkin -

Mcsue said...

hi sis...first time sue masuk blog u..sebenarnya cr info mcm mane nak DIY pelamin,and sue masuk ke sini,teruja tgk pelamin yg pink tuh...meme kena dgn tema sue..nnti share2 la k maklumat even dah selamt kawen,hehe

Encik Hubby yang lapa kat opis... said...

nak lantern jugak ah... ngeee!

gadis jumaat said...

masmona: to be fair, rasa leh jual 10 je ni, sbb cik andam ai pon mmg nak... ngaaa... eh nak mintak kontek number. jap lagi ai carik email mu. dis wiken kalo u nak, bleh ai pass...

shekin: no comment, n no camera pelis! :P

mcsue: that will take some time... sbb sungguhlaa malasnye saya ingin menghapdet blog skang.. huhuuuu...

encik habi: all yours! :D