Friday, October 15, 2010

Back With Stolen Innocence. Gagagagaa,,,

Gambar je dulu, aci tak? :D Tak tenang selagi tak setel belah incik sayang sabtu ni... Huhuuu.

Semua ni unofficial photos favourite aku daripada kengkawan dan sikit2 teaser daripada facebook official photographer... :))

Oh, terima kasih untuk geng bloggers hati mulus yang sudi datang memeriahkan majlis kecik beta dan siap buat review lagi dalam blog dorang - Rose, Masmona & Anaztasias Einz. U guys rockkkk! :P


Amek kap-ba-ra-kap-alip-ta-nun... :P



With the sisters and nieces~

Beliau sempat buat lawak apetah time ni.. T_T
Incik sayang with the best men in his life.


The handflower.
Abang best dan akak best gue...





The most eligible bachelor haritu - abang kepada best man. Mengingatkan aku pada robert downey junior plak dia nih hehe. Such a darling dan helpful sangat sepanjang majlis. Not the most handsome fella of them all, tapi somehow kawan2 aku ramai gilerrr tertarrek ngan bliau nih, sbb peramah kottt :D


Cik Masmona, ai pinjam gambar yu sbb tadek gambar bilik pengantin dari kamera kengkawan ai yang masuk gambar lanterns kat atas nun... :D

And finally, time amek duit hantaran untuk beli barang kemas aritu, ni nombor yang aku dapat dari 2 banks yang aku pergi! Hahaa coincident giler tahap takbleh blahhh!


Ok, nampak gambar ceriaaaa je kan. Tapi ekceli sangatlahhh kelam kalibut majlis haritu. Aku banyak fokus benda yang kecik2 kot, sampai terlepas pandang benda yang besar-besar.. Sob sob. Nanti aku citer lam entri lain. Esok dah majlis bertandang belah incik sayang...

Till then, u guys take care n be good!


Jaga diri & stay pretty!

xoxo,

16 comments:

chenta said...

congratzzzz kamooo!!!! so happy for you!! more pics peliss!! :D :D :D

Mia-Ina said...

alolo dh pegang baby tue..eehhe..anyway selamat pengantin baru ye sya...semoga bahgia

anaztasias einz said...

sya please share ur photography facebook plz... hope can hehe =) gud luck esok yea. stay cute cool n pretty =)

sk said...

congrats sya!! suka dinding yg ade love tu. kreatif!

eh gambar first tu tgk suami sya mcm afdlin shauki. hehhehe

erin said...

sya darl..congratss..can't wait for ur update..huaaa x sabarr..pelamin DIY tu cantek, bilik juge, lantern jugak..sume pn cantik..maoo gambar byk2..review sume skali..

erin said...

sya darl..congratss..can't wait for ur update..huaaa x sabarr..pelamin DIY tu cantek, bilik juge, lantern jugak..sume pn cantik..maoo gambar byk2..review sume skali..

Anonymous said...

congrat sya....moga kekal hingga akhir hayat...tak sabar tggu update yg seterusnya...~achik~

masmOna said...

hi dalink! for sure u pinjam lah gambo i itu =)

u r such a happy and beautiful bride. and i'm just soo hapi for u muah muah :*

Meey@ said...

congratulations sya!!=)
sy doakan semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.insyaALLAH..
da tawen ni jgn idle lama2 sgt blog.haha=p

asraf said...

congrats sis!!

from ur loyal blogreader :)

rose said...

sya!!!

suka tgk gmbr kamu..cantik!! =)

sya..i nk tnye ni..u duk KL,area mane ek?

iedayah said...

wa...cantik2 sumenye sha..alhamdulillah n congrates dear..

gadis jumaat said...

first of all, sorry sorry sorryyyy lambat giler reply!

chenta, thanks!! more pics is ondeway... wallahualam bile.. T_T

mia, amek berkattt pegang baby... tengkiu mia!

nora, photographer tu gune nama Amir Faisal yg profile pic dia adalah 'ipoh rules'... tapi xtau laa dia nak wat wedding photography lagi tak, sbb ni kawan incik sayang ni...

sk, glad u laik it! hahaaaa ada a few cakap dia cam afdlin. lain tauuuu, saiz je sama kot thee hee hee...

adik manis erin, tengkiu2... tak sabar nak buat review pasal semua tapi nak suatu masa yg best untuk cerita secara bes... hopefully wiken nih tak bizi banget lah hendaknyier... :P

tengkiu achik!!

hi datin mas, tengkiu again for coming! n tengkiuuuu!

hi mia si darah manis, tengkiu so muchoo!! err dah banyak ter-idle sejak kawen ni, bizi kawen! huahuaaa.

awwww, asraf is still here! ingatkan dah tak jenguk dah blog gue.. tengkiu2 so much, really appreciate it!

rose, rose, tengkiuuu! ai dok gombak rose, awat? nak ajak deting ke? :D

iedayah, thanxx untuk kali ke 80 :D alhamdulillah, terlepas satu beban...

masmOna said...

syayangness! ada award dari datin untuk kamuu..hik =)

naasiha said...

congrats akak..supaya berkekalan..

gadis jumaat said...

thanx nasiha... amin! :)