Thursday, November 4, 2010

Of Priority.

Sungguh takde hati nak berbelog lagi... Dengan kekangan masa yg ada, aku mula rasa aktiviti berblog ni membazir masa plak. Tsk tsk. Walaupun skang memang rasa sangat sentiasa mengejar masa compared ngan masa time bujang dulu, yang selalu rasa banyak masa, tapi hidup skang lagi jelas hala tuju, pastu rasa makin terisi. Walaupun bizi dan bizi setiap hari.

Dah ada orang baru yang aku perlu bagi perhatian. Yang syurga aku bergantung pada redha dia. Dah ada family baru untuk aku bahagikan masa. Dan family yang sedia ada yg perlu aku spend quality time ngan dorang gak... Susah senang, family jugakkk yang dicari...

Tapi tu bukan main reason aku jarang apdet macam dulu. Main reasonnye adalah tadek privacyyyyyyy nak apdet kat opis! Tengokkk teamlead aku dah lalu lalang blakang monitor tadi. Ngeee pasrah sungguh. Skang plak, balik umah mmg tak ter-bukak dah laptop. Wiken - konpem occupied. Jadi bila kassim, bila??

Okehlaa nak apdet status je. Banyak entri aku hutang ni! Esok atau malam ni aku nak balik raya deepavali kat kuantan SORANG2, sbb incik sayang bizi banget. Jadi tsk2 tak bes giler plakkk balik SORANG2 time dah ada suami nih. Sungguh tak memberangsangkan!

Okkkkk, be good on deepavali! Cau cincauuuu!!




Jaga diri & stay pretty!

xoxo,

7 comments:

rose said...

hehehe..bz nyer puan sya kite ni..cepat2 langsaikan utang..da lme tgg ni..

berhati2 d jalan raya ek..i pun mau pulang kg..sorang2 jua..heeee~ =P

gadis jumaat said...

yay! mari balik kampung rose! anda orang mana ek? mati2 ingat orang kuantan...

hamlet said...

Ngko settledown dulu la. Life after marriage, oh memang la tak terkawal kerana byk lagi benda baru kita nak teroka beb. seperti itu, ini, sane situ, atas bawah, kiri kanan dan macam2 lagi. kurang2 makan setahun baru settle down. biasenya laaa aku tgk blogger2 pompuan ni. paling teruk pun hiatus forever. huhuhuh

gadis jumaat said...

wakaka... aku pon tak lama laa tuuu emy, cam ko lepas dah jadik bapak orang, dah jadik ala hiatus dahhh haritu... heh heh...

anaztasias aira said...

puan sya =) xpe xhupdate hari2 xpe asal jangan tinggal terus yea. haha miss ur writing. :)

gadis jumaat said...

hehe tu laa nora, tak dapek tinggal terus kot, kekadang datang mood nak apdet, terlebih panjang plak! heh hehhh...

iedayah said...

dear..tq 4 sharing this ea..serba ckit i da tau part mn i prlu alert..=)