Friday, December 30, 2011

Moving Out

Jumaat yang lemau dan malas gilerr. Aku tengah berbungkus 3 lapis ni dek kesejukan terlampau kat opis... Kawan aku siap pinjamkan sweater beliau, sementara beliau selamba badak je pakai baju kurung je! Giler kentang. Dahlah lemak bliau sangat kurang berbanding dengan aku nih.. T_T

Malam tadi aku siapkan order tq tags yg urgent2 semuanya kasik setel. Ada yg terpaksa aku minta lanjutkan tempoh nak siapkan order sbb kalut nak pindah wiken ni. Nasib baiklahhhh most of the time dapat customer yg sangat considerate phewww!

Umah bersepah bagai nak rak skang... Bahagian bawah pon baru setel kemas 70% kot. Atas langsung tak berusik lagi. Hopefully Allah permudahkanlah, aminnn! Hari Ahad ni insyaAllah angkut barang semua ke umah baru. Rumah baru yang ekceli rumah abang aku yang dah 10 tahun dia tinggalkan! Wohha! Tapi setiap minggu ada org dtg bersihkanlah...

Incik sayang ekceli ajak tangguhkan pindah umah ke next weekend sbb rasa macam tak ready, tapi aku tak mampu tangguh dahhh. Sangat tak larat nak travel dah dan membayar tol dan membayar minyak. Kalau tak jem takdelaa stress sangat kot...

Ok tu je lah.. Nanti aku citer lagi. Saje apdet sbb mengantuk giler dan sejuk giler dan tak sabar mau pulang hari ni! Ada issue baru masuk tapi ya Allah takde mood giler nak membuatnya! (>.<)












Jaga diri & stay pretty!

xoxo,

3 comments:

CikNana said...

Insya Allah dipermudahkan..salam perkenalan.Jemput bertandang ke blog saya ye..:)
blog awk sgt comel mcm orgnya jgk..:)

miszatie said...

adoii kalo i pun sakit ht..coz i also designer then i understand kot ur feeling..xpe cool je..org curik yg pntg dats urs forever!!..huhu
salam b2b!!

gadis jumaat said...

salam perkenalan ciknana! :)
miszatie: u know what i mean kan! salam b2b... :)