Friday, October 4, 2013

Maryam Jameela's Aqiqah - Part I

Sangatlah teringin nak share pasal first time deliver haritu, tapi sampai skang tak kesampaian! Couldn't find the time. Kat opis manjangnye line tak clear n takde privacy nak menaip. Kat umah.. Lagilah jarang sangat bukak laptop..

Anyway! Fast forward drzzzzzzz sampai harini 4/10, anak aku dah nak masuk 3 1/2 bulan dah! Baru ni on her hari ke 100, Atok bliau buatkan 2nd Aqiqah, walaupun kitorang dah buatkan aqiqah untuk bliau kat Kuantan, on her 7th day haritu.. Cucu first kan, jadi exxxtra excited..  photo ngeee.png

Cepat sangat aku rasa Maryam ni membesar, setiap hari rasa macam fizikal dia berubah. Kekadang rasa nak stop masa je, tak puas aku melayan dia, dalam masa yang sama aku seronok tengok progress dia. Haih...

Ini gambar2 dia dari kecik sampai 'besau'.. Mihmihmihhh ..  photo love.gif

Freshhh! From the oven..

 
 Sepupu Maryam, abang Afif al-hafiz tolong tahnikkan..
Jadi anak yang solehah ye sayang..

Sayang Babah...

Maryam teman Mama balik berpantang kat Kuantan..






Jaga diri & stay pretty!

xoxo,

4 comments:

erin said...

auwwww supercute! itu je update nya?? itu je?? ini tidak adil, i want more pix of MJ!

gadis jumaat said...

cepat btol erin! hahaha macam tau2 je apdet kerna anda :D tak sempattt nak cite panjang2 ada plak kejeee di hari jumaat yg mulia ini.. baiklahhh bersambung di lain hari... T_T

abo-bder said...

شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف بالخبر
شركة تنظيف بالقطيف
مكافحة حشرات بالاحساء والجبيل
تسليك مجاري بالاحساء بالجبيل
تنظيف فلل شقق منازل بالجبيل
كشف تسربات المياه بالجبيل بالاحساء
شركة تنظيف بخميس مشيط
شركة تنظيف بابها
شركة تنظيف بالهفوف
شركة تنظيف بحفر الباطن
شركة تنظيف بالظهران
شركة تنظيف براس تنورة
شركة مكافحة نمل ابيض بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالدمام
شركة تنظيف الموكيت بالدمام
شركة تنظيف الفلل بالدمام
شركة تنظيف خزانات المياه بالدمام
شركة تنظيف في الدمام
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة مكافحة الفئران بالدمام
شركة مكافحة بق الفراش بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام


cô hàng xóm said...

Tiểu buốt,Tiểu rắt,Tiểu nhiều,Tiểu ra máu,Đau tinh hoàn,Viêm tinh hoàn,Mụn dương vật,Khám nam khoa,Phòng khám nam khoa

Sùi mào gà,Bệnh sùi mào gà là gì,Chữa bệnh sùi mào gà,Chữa bệnh sùi mào gà ở đâu,Điều trị bệnh sùi mào gà,Dấu hiệu bệnh sùi mào gà,Nguyên nhân bệnh sùi mào gà,Sùi mào gà ở nam,Sùi mào gà ở nữ