Saturday, January 8, 2011

Scallop Tags - 2nd Batch!

Hellop hellop! BIZI sangat, baru berkesempatan  nak buat design baru.

Skang nak apdet blog pasal suka duka hidup gua macam tak cukup tangan dah laaaaa. Let alone whining about workplace ke boss ngek ke huahuaaa. Baik buat duit walaupun cuma dengan jual thank you tags kannn. Tapi kekadang nak merepek jugak kat blog ni. Jadi, bear with me and marilah menjadi flexible dengan entri2 kat blog nih ye...

Anyway, untuk yang malas nak baca repekan2 aku adanye (kecikkk ati ), bleh lah melayari blog yang dedicated untuk thank you tags aku nih --> gadisjumaat.blogspot.com

Tapi blog ni belum sempat nak godek2 coding dia kasik cun melecun and more pleasant to your eyes..

Tapi biasanye kalo ada design baru, aku apdet facebook lah dulu adanyeeeee... --> Gadis Jumaat Art Cetera Facebook page.

Ok so here's the new 3 sets of thank you tags, order jangan order!!


♥ LOVEBIRDS ♥♥ LOVEBIRDS ♥♥ LOVEBIRDS ♥♥ LOVEBIRDS ♥♥ LOVEBIRDS ♥

LOVEBIRDS_001

LOVEBIRDS_002

LOVEBIRDS_003


LOVEBIRDS_004


LOVEBIRDS_005


LOVEBIRDS_006




♥ POLKADOT AFFAIR ♥♥ POLKADOT AFFAIR ♥♥ POLKADOT AFFAIR ♥

POLKADOT_001

POLKADOT_002

POLKADOT_003

POLKADOT_004

POLKADOT_005

POLKADOT_006

♥ RIBBON ME ♥♥ RIBBON ME ♥♥ RIBBON ME ♥♥ RIBBON ME ♥♥ RIBBON ME ♥


RIBBONME_001

RIBBONME_002

RIBBONME_003

RIBBONME_004

RIBBONME_005

RIBBONME_006   




Jaga diri & stay pretty!

xoxo,

13 comments:

hamlet said...

Go Go Sya!

semoga bisnis ko bertambah kenchanggggg!

p/s: just wanna let u know i'm here and still reading. huhuh

gadis jumaat said...

olohlohloh... terharu aku emy :")) thanks sudi bace walaupun dah jarang apdet...

anaztasias aira said...

kalo ada design khas nak tempah leh ke hehe :)

gadis jumaat said...

Design sendiri ek nora? InsyaAllah boleh.. Diskaun utk anda pasti ada.. :P

:: M.I.E.Z.A - J.E.R.R.E.Y.Z.A :: said...

very da createevvvv gurl...owhhh i like...nanti akak nak tempah la utk wedding adik bln 6 ni...brp rm?

gadis jumaat said...

Hihi mekasseeyyy!
Harga dia camni:
PRICE:
0-500pcs - $0.50/pc
500-999 - $0.40/pc
1000++ - $0.35/pc
++Just add 10 sen per piece to add pretty ribbons to your tq tags!

marilah tempah!

:: M.I.E.Z.A - J.E.R.R.E.Y.Z.A :: said...

harus nih...nanti akak inform adik akak ni...sbb nak letak tq tag ni kat coklat buatan tangan ku..sapo2 nak order coklat sila2..add akak kat fb Mieza Eazzy or Sister Chocolate Wonderland

gadis jumaat said...

hehe canteklah! kalau la setiap box chocolate yg akak jual tu letak scallop tag, musti customer makin gumbira punye... collaborate bes nih! :D

ok dah like facebook page akak!

:: M.I.E.Z.A - J.E.R.R.E.Y.Z.A :: said...

okeh boleh sgt2 kalu nak collaborate...mmg akak tgh tercarik tags yg cantik2 utk customer akak.


p/s : blh design personalised wrapper tak utk choc bar? ape2 hal emel kat mynameismieza@yahoo.com

gadis jumaat said...

Baguslah tu.. Anytime u're ready roger aje, termasuk utk wedding adik akak tu.

Design choc wrapper boleh aje.. Skang gune wrapper ek? Esok saya email akak kite citer-citer.

love ring said...

SALAM
nk tanye beli scalop punch tu di mana ya.

gadis jumaat said...

Salam,
Yang 1st dulu beli kat http://scrap-n-crop.com. Tapi yang 2nd beli dari US sbb scrap n crop nih takde stok sampai skang..

iedchan said...

cantekkknyeee....besh2..i folo u k..:P